Innehåll

Två äldre damer som sitter och fikat utomhus

Seniorträff startar upp i Viksjö

Efter en lång väntan så har Viksjö äntligen fått en egen seniorträff. Detta kommer att firas med bandklippning, bubbel och tilltugg!

Seniorträffarna riktar sig till dig som är 65+ och som vill träffa andra seniorer i ett trevligt sammanhang. Sedan tidigare finns det fyra andra senior träffar i kommunen, i Jakobsberg, en i Kallhäll och två stycken i Barkarby. Men från och med den 31 mars kommer det att även en seniorträff i Viksjö. Detta vill vi fira men en fartfylld invigning!

Kom och träffa volontärsamordnare, anhörigkonsulenter, fixartjänst och aktivitetssamordnare från kommunens andra seniorträffar. Ta även chansen att bekanta dig med våra Triobikes (lådcykel), samt lämna idéer och förslag på aktiviteter till seniorträffen i Viksjö.

De 100 första besökarna får en goodiebag.

Varmt välkommen!

Tid och plats

Viksjöplan 2C
31 mars, kl. 13–15
Arrangör: Enheten för Stöd och förebyggande

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp