Innehåll

Sommarjobba i Järfälla

Vill du jobba, tjäna pengar och få värdefull arbetslivserfarenhet? Klart du vill! Ta steget mot en spännande sommar fylld av möjligheter.

För dig som är skriven i Järfälla och som under året fyller 16-18 år, finns nu möjlighet att söka sommarjobb för 2024. Nytt för i år är att samtliga 850 platser kommer att fördelas genom lottning, vilket blir mer rättvist för alla som söker i tid. Ansökan är öppen från 1 mars till och med 31 mars.

Sommarens jobbperioder pågår mellan v. 25-32 (uppdelat på fyra perioder):

  • Period 1: (17 juni – 28 juni)
  • Period 2: (1 juli – 12 juli)
  • Period 3: (15 juli – 26 juli)
  • Period 4: (29 juli – 9 aug)

Ungdomarna är olycksfalls- och ansvarsförsäkrade och får lön via kommunen.

Läs mer och ansök om sommarjobb här

Arbetsgivare! Behöver ni extra resurser?

Med sommarjobb ger vi våra ungdomar en meningsfull och avlönad sysselsättning, samt en introduktion till arbetslivet. Vi söker sommarjobbsplatser i kommunala verksamheter och hos privata företag i Järfälla.

Har ni sommarjobbsplatser att erbjuda? Fyll formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Skicka in din anmälan senast den 30 mars 2024.
Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp