Innehåll

Elever på Järfälla gymnasium arbetar med affärsplanen.

Upptäck unga entreprenörers UF-företag

Den 20 februari kommer Jakobsbergs centrum att andas kreativitet och innovation under mässan Unga entreprenörer i Järfälla. Upptäck skolungdomarnas egna tjänster och produkter som sträcker sig från tekniska lösningar till kreativa koncept, som de utvecklat i sina UF-företag under året på Järfälla gymnasium.

Mässan öppnar klockan 10.00 med invigning av kommunstyrelsens ordförande Eva Ullberg (S) och avslutas vid 14.00 med en prisutdelning i kategorierna affärsplan, hållbarhet, bästa produkt, bästa säljare, entreprenörskap, socialt entreprenörskap och hantverk.

Här får eleverna chansen att visa upp sina UF-företag, en övning inför den stora regionala mässan som hålls den 12-14 mars i Westfield Mall of Scandinavia.

Ta del av entreprenörsandan. Varmt välkommen!

När: Tisdagen den 20 februari 2024

Tid: 10.00-14.00

Plats: Jakobsbergs centrum, vid ingången Tornérvägen 27

Om UF

UF står för Ung Företagsamhet och är en politiskt obunden, ideell utbildningsorgani­sation och en del av den globala organisationen Junior Achievement.

Läs mer om UF

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp