Innehåll

Martin Windolf som driver Winge Byggnadsaktiebolag utses till Årets företagare i Järfälla 2023.

Martin Windolf som driver Winge Byggnads AB utses till årets företagare i Järfälla 2023. Fotograf: Ingemar Walldén

Winge Byggnads AB årets företagare 2023

Martin Windolf som driver Winge Byggnads AB utses till årets företagare i Järfälla 2023. Utmärkelsen är ett årligen återkommande samarbete mellan Företagarna och Järfälla kommun. Priset delades ut under företagsgalan Guldlammet den 13 maj.

– Det känns så klart väldigt roligt att bli utsedd till årets företagare. Jag ser utmärkelsen som ett kvitto på att vi lyckats bygga upp ett företag med sunda värderingar, högt kvalitetstänk, bra arbetsklimat och ett socialt ansvarstagande. Med kompetenta kollegor blir företagandet enkelt och roligt!

Eva Ullberg, kommunstyrelsens ordförande, överlämnade diplom tillsammans med Lena Pramer, ordförande Företagarna Järfälla.

– Jag tycker det är ett väldigt roligt och hedersamt uppdrag att få överräcka utmärkelsen som årets företagare till Martin Windolf från Winge Bygg. Det är en företagare och ett företag som till stor glädje för kommunen just nu, i ett tufft ekonomiskt läge, expanderar sin verksamhet här i Järfälla. Martin Windolf och Winge Bygg är även en aktör som under lång tid varit en pålitlig partner för Järfälla, bland annat på senare tid genom företagens trygghetsforum, och jag hoppas de kommer fortsätta vara det under många år framöver, säger Eva Ullberg (S) kommunstyrelsens ordförande i Järfälla.

Motivering

Martin Windolf från Winge Byggnadsaktiebolag personifierar i det närmaste byggandet i Järfälla. Winge Bygg är det lilla, personliga byggföretaget med det stora byggföretagets kunnande och erfarenhet.

Med stark lokal förankring kombinerat med exceptionell tillväxt har Winge Bygg under Martins engagerade ledning intagit en ledande branschposition i regionen.

Långt driven professionalism, yrkesstolthet och en vilja att alltid leverera med högsta möjliga kvalitet är det som kännetecknar verksamheten. Martin är därtill en omtyckt ledare som arbetar hårt för att skapa en stöttande och utvecklande arbetsmiljö för alla anställda.

Sammantaget är Martin Windolf en inspirationskälla för andra företagare och hans bidrag till lokalsamhället är ovärderligt.

Läs mer om utmärkelsen årets företagare

Eva Ullberg, Martin Windolf och lena Pramer

Eva Ullberg, kommunstyrelsens ordförande, överlämnade diplom och guldlammet tillsammans med Lena Pramer, ordförande Företagarna Järfälla.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp