Innehåll

Öppna för­skolan i Kallhäll

Hos oss kan du och ditt barn måla, sjunga, läsa, ta en fika eller bara vara. Här får ni möjlighet att träffa andra vuxna med barn i en barn­vänlig miljö.

Observera att Öppna förskolan endast riktar sig till barn som INTE ännu börjat förskolan. Därför kan vi alltså inte ta emot syskon som går i förskolan.

Öppettider

Aktuellt schema för vecka 22

Måndag: gemensam promenad till, enligt mig, Kallhälls mysigaste och kanske mest gömda guldställe. Passa på att komma med när jag delar med mig av mitt absolut bästa tips! Kl 09.45 går vi från Öppna förskolan. Ni tar med lite picknick, något att sitta på, pigga ben och härligt humör. Vi går tillbaka när vi känner för det, själva promenaden tar typ 40 min i lugnt tempo.

Tisdag: öppet som vanligt på morgonen men kl 10.30 går vi bort till Kärnmakaren, som är en daglig verksamhet för äldre, och har sångsamling tillsammans med dem. Eftermiddagen är öppet som vanligt.

Onsdag: grillning vid Scoutstugan, slammertorp. Ett längre stenkast från Kallhällsbadet. Ni tar med något att grilla och jag fixar en eld.
Kl 13 är det föräldragrupp för anmälda till min grupp för flerbarnsföräldrar.

Torsdag: Babyskoj med Stina och mig inne på biblioteket i Kallhäll kl 10.
Eftermiddagen är öppet som vanligt.

Fredag: babymassage på förmiddagen för anmälda.
Eftermiddagen är öppet som vanligt.


Måndag:

Klockan 9.30-12 öppet för alla åldrar

Klockan 13-16.45 öppet för alla åldrar

Tisdag:

Klockan 8.30-12 öppet för alla åldrar

Klockan 13-16.45 öppet för barn 0- 9månader

Onsdag:

Klockan 8.30-12 öppet för barn under 1år

Torsdag:

Klockan 8.30-12 öppet för alla åldrar

Klockan 13-14.45 öppet för barn under 1år

Fredag:

Klockan 10-12 öppet för anmälda till babymassage. Anmälan görs via Facebooksidan "öppna förskolan kopparvägen" eller via mejl mella.andersson@jarfalla.se

Klockan 13-14.45 öppet för barn 0-5år

Hitta till oss

Kopparvägen 2B
Telefon: 070 - 002 41 51
mejl: mella.andersson@jarfalla.se

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp