Innehåll

Våra skolor för vuxenutbildning

Järfälla erbjuder vuxenutbildning på många olika skolor, både i och utanför kommunen. Här kan du läsa mer om vilka skolor som vi samverkar med.

Skolorna, även ibland kallat för "anordnare" finns samlande i den digitala kurskatalogen. Här kan du hitta kontaktuppgifter till varje skola. Under "Hitta kurser" kan du se respektive skolas kursutbud genom att klicka på "Visa filter".

Järfälla Lärcentrum

Järfälla kommun har även vuxenutbildning i egen regi - Järfälla Lärcentrum. Här erbjuds både SFI, svenska som andraspråk, kombinationsutbildningar och kurser på grundläggande och gymnasial nivå samt lärvux.

Läs mer om Järfälla Lärcentrum

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp