Jobba i Järfälla kommun 

På de här sidorna hittar du alla lediga jobb som finns i Järfälla kommun och annan information som kan vara bra att ha om du funderar på att söka jobb här.

Vi bygger en stad – vill du vara med och forma den?

I Järfälla står vi inför vårt livs resa. Våra stadsdelar växer så det knakar, tunnelbanan byggs ut och ytterligare 30 000 människor kommer att bli Järfällabor inom några år.

Det innebär fler bostäder, parker, gator och torg som ska planeras och byggas, fler barn i skolan och fler äldre som behöver stöd och service. Nu söker vi fler kompetenta medarbetare som vill växa tillsammans med oss!

Två medarbetare berättar


Expansiva Järfälla går från förort till stad

Logotyp LAVA

Järfälla pekas ut som en av de snabbast växande kommunerna i landet de närmsta tio åren.PDF För att växa med kvalitet och hållbarhet behöver vi nytänkande och engagerade medarbetare inom många olika områden.

Järfälla i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, vägar och spår växer Barkarby station/Stockholm Väst fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Alla våra stadsdelar, exempelvis Barkarbystaden växer och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för minst 10 000 nya jobb, högre utbildning och fler besökare.

Kontakta oss

Servicecenter

Vi svarar på dina frågor

Måndag–torsdag kl 8–16.45
Fredag kl 8–15

Kontakta oss | Frågor & svar