Grov­sop­hämtning

Bor du i småhus kan du beställa en (1) avgifts­fri hämtning av grovsopor upp till 5 kubikmeter per kalenderår. Till grov­sopor räknas sådant som man tar med vid en flytt, inga fasta inven­tarier, bygg­avfall eller elavfall.

Hämtning

Grovsoporna hämtas på onsdagar. För att kunna planera hämtningen ska beställningen göras minst 5 arbets­dagar innan hämtnings­dagen. Service­center kommer att meddela dig hämtnings­datum via e-post.

Avbeställning

OBS! Om du vill göra en av­beställning av grovsop­hämt­ning så vill vi få in den senast kl 12:00 dagen innan den planerade hämtnings­dagen. Får vi inte in någon av­beställning kommer den avgifts­fria hämtningen att betraktas som använd.

Placering inför hämtningen

Var: Där de vanliga hushålls­soporna hämtas, alltså vid tomt­gränsen eller den gemen­samma uppställnings­platsen.

När: Tidigast kvällen innan och senast kl. 07.00 på hämtnings­dagen.

Gemensam hämtning

Fastigheter som har gemen­sam sop­hämtning kan beställa gemensam grovsops­hämtning 2 gånger per år. Hämtning per hushåll är då inte möjlig. I övrigt gäller det­samma som för andra småhus, så som beskrivs här ovan.

Beställ grovsop­hämtning
Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?