Fel­anmälan vatten och avlopp

Ibland blir det tyvärr vattenläckor, av­lopps­stopp och andra störningar. Du som drabbats av en drift­störning är väl­kommen att ringa till oss när som helst på dygnet så hjälper vi till att lösa problemet.

Felanmälan

Om du misstänker att du fått ett avloppsstopp, en vattenläcka eller problem med vatten eller avlopps­försörjningen som är akut kan du kontakta servicecenter.

Nödvatten

Om du är utan vatten till följd av en vattenläcka eller av andra skäl inte kan använda ditt vatten kan du hämta dricksvatten på någon av kommunens tappställen.

Karta över kommunens tappställen för dricksvatten

Vatten­kvalitets­problem

Ibland händer det tyvärr att vattnet plötsligt ser annor­lunda ut än det brukar. Detta kan bland annat bero på att vattnets egenskaper för­ändras vid olika temperaturer eller på grund av störningar i samband med lednings­arbeten.

Om du misstänker att något är fel med ditt dricksvatten kan du kontakta oss så hjälper vi dig att utreda or­saken och vid behov ta prover på ditt dricks­vatten. Alla klago­mål som inkommer till oss registreras och ligger sedan till grund för vårt arbete med att förnya vatten­lednings­nätet i kommunen.

Läs mer om orsaker till vatten­förändringar här

Senast uppdaterad: 2017-08-04

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?