Gå direkt till sidans innehåll

Öppen förskola

På öppna förskolan kan du och ditt barn måla, sjunga, läsa, ta en fika eller bara vara. Här får ni möjlighet att träffa andra vuxna med barn i en barnvänlig miljö.

Ingen anmälan behövs. Under öppettider kommer och går du när du själv vill. Öppna förskolan har stängt klämdagar, under jul och under sommaren.

Det här gäller under coronapandemin

Förskolorna kommer att successivt att öppnas från och med den 12 april, men så länge vi befinner oss i coronapandemin kommer all verksamhet att bedrivas utomhus. Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och kommer att anpassa våra aktiviteter därefter. Till exempel kommer vi inte kunna ta emot för stora grupper och vi ser till att hålla avstånd. För mer specifik information hänvisar vi till respektive förskola.

Barkarby öppen förskola

Skälbyvägen 23
Telefon: 08‑580 299 28

Aktiviteter och öppettider

Jakobsberg öppen förskola

Aspnässkolan, Birgittavägen 21
Telefon: 08‑580 281 30

Aktiviteter och öppettider

Kallhäll öppen förskola

Kopparvägen 2B
Telefon: 08‑583 576 27

Aktiviteter och öppettider

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp