För dig som är utsatt för våld

Har du hotats, blivit slagen, kontrollerad, isolerad eller utsatt för övergrepp hemma eller av någon du känner? Här hittar du information om var du kan få stöd och hjälp.

Socialtjänsten i Järfälla

Hos Service­center får du prata med social­sekreterare som är vana att hjälpa barn och vuxna i svåra situationer. Vi har tystnadsplikt. Om du är i akut behov av skydd hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt hjälp. Ring 08-580 285 00, tonval 2.

Relationsvåldsmottagningen

Relationsvåldsmottagningen hjälper dig som är utsatt för våld. Kanske har du barn?
Du kan ringa helt anonymt för råd och stöd. Du kan även komma på besök. 
Ring 08-580 280 43.

E-post: relationsvaldsmottagningen@jarfalla.se

Relationsvåldsmottagningen

Järfälla Kvinnojour

Järfälla Kvinnojour finns för kvinnor som utsatts för hot eller våld i en nära relation. Kvinnojouren kan erbjuda samtals­stöd, praktiskt stöd, rådgivning och skyddat boende. Telefon: 08-580 269 00

Järfälla kvinnojours webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mer om kvinnojourer

Brottsoffer­jouren Norrort

Brottsoffer­jouren hjälper dig som drabbats av brott, blivit vittne till brott, är anhörig eller närstående till någon som drabbats av brott. Här får du hjälp att prata om och bearbeta det som hänt.

Brottsofferjouren kan också hjälpa till med försäk­rings­frågor och frågor som rör rättsprocessen. Hjälpen är kostnadsfri, och du kan vara anonym. Det förs inga journaler.

Kontakta Brottsofferjouren

Telefon: 08-591 272 00 (vardagar mellan kl. 09.00 och 16.00)

E-post: norrort@boj-stockholm-gotland.se

Brottsofferjouren Norrorts webbplatslänk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 2018-01-10

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?