Innehåll

Platsannons

Sommarjobb - arbeta hos oss som kock/köksbiträde i sommar!

Generell information

Sista ansökningsdag
2024-03-31
Arbetsplats
Stockholms län
Kommun
Järfälla
Yrkeskategori
Kock, storhushåll
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Timavlönad
Antal tjänster
10

Kontaktpersoner

Kristina Sohlberg
Restaurangchef
E-post: Kristina.Sohlberg@jarfalla.se
Evelina Rasinkangas
Rekryteringssamordnare
E-post: rekrytering.soc@jarfalla.se

Fackliga företrädare

Peter Ulander
Kommunal
E-post: peter.ulander@jarfalla.se

Om arbetsplatsen

Har du ett starkt intresse för mat och söker jobb i sommar?

Då har du hittat rätt!

Vi söker nu dig som är utbildad kock eller köksbiträde som vill jobba på vikariat under sommaren eller som timvikarie vid behov.

Järfälla kommun driver verksamheter inom både äldreomsorgen i egen regi runt om i hela kommunen. Restaurangköken inom äldreomsorgen i Järfälla kommun tillagar och serverar cirka 1400 portioner varje dag. Maten som tillagas serveras på äldreboenden, i matlådor och till restauranggäster. Målet är att tillaga mat från grunden. Enheten leds av en restaurangchef och det är ca 20 medarbetare fördelade på fyra restauranger.

På Järfälla kommun har vi en egen bemanningsenhet som ansvarar för alla timvikarier och bemanning inom vård och omsorg. Vi tillsätter utefter verksamheternas behov och bemannar främst korttidsfrånvaro så som sjukdom, VAB, möten och utbildningar men även vid semester för ordinarie personal. Vi söker nu kockar och köksbiträden som vill arbeta som sommarvikarier eller extra som timvikarie på våra restauranger.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för framförallt våra äldre kunder. I våra restauranger tillagar vi säsongsanpassade och näringsriktiga måltider. Måltiderna lagas från grunden och serveras i restaurangen, äldreboenden eller paketeras i matlådor till hemtjänsten.

Arbetet som köksbiträde innebär varierande arbetsuppgifter inom storhushåll och att vara kockarna behjälplig. Vanligt förekommande uppgifter är matlagning, salladsberedning, disk, portionering, kassahantering och varuplockning. Tillsammans med dina kollegor har du ett delat ansvar för en fungerande verksamhet.

Arbetet som kock innebär varierande arbetsuppgifter inom storhushåll. Förekommande arbetsuppgifter är bland annat matlagning, salladsberedning, disk, portionering, kassahantering, varuleveranser, följa egenkontrollprogrammet, samt förekommande uppgifter i ett kök.

Arbetstiderna är dagtid under vardagar och helger. Vi ser gärna att du kan jobba hela sommarperioden juni-augusti. Om vi har många intresserade redan så kan ske det inte blir hela perioden.

Kvalifikationer

  • Vara minst 18 år
  • Utbildad köksbiträde alternativt erfarenhet av restaurang/storkök respektive utbildad kock
  • Tidigare arbetat inom restaurang/storkök
  • Kunskap om svensk husmanskost
  • Kunna behärska svenska i tal och skrift
  • Goda datorkunskaper

Meriterande om du tidigare arbetat som kock/köksbiträde inom äldreomsorgen eller annan offentlig verksamhet.

Vi söker dig som är engagerad, flexibel och självgående med en god samarbetsförmåga. Du ska vara noggrann och gilla att ha ordning och reda samt vara serviceinriktad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

3-6 månader, Timavlönad, Timavlönad

Ansökan

Referensnummer: C174519

Lön

Löneform: Timlön

Övrigt

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbaijarfalla

Vi genomför begränsade bakgrundskontroller för kandidaterna vid detta anställningsförfarande. Bakgrundskontroller genomförs endast i den utsträckning det är relevant för den aktuella tjänsten. I de fall utdrag ur belastningsregistret är lagstadgat kommer du även behöva uppvisa ett sådant utdrag. För mer information om hur vi arbetar med bakgrundskontroller, se www.jarfalla.se/bakgrundskontroller. Vi kontrollerar även medborgarskap, uppehålls-och arbetstillstånd, betygsunderlag och referens.

Järfälla kommun arbetar med en kompetensbaserad rekryteringsprocess för en fördomsfri rekrytering. Vi på Socialförvaltningen arbetar tillsammans oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Olikheter berikar och möjliggör utveckling för alla framåt! Kan du det finska språket har vi det som merit, då Järfälla kommun är ett finskt förvaltningsområde.

Löpande intervjuer sker under rekryteringsprocessen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp