Gå direkt till sidans innehåll

Naturstädning

Tillsammans med Håll Sverige Rent vårstädar vi Järfälla. Tyvärr är årets naturstädning inställd på grund av covidpandemin.

Med anledning av den rådande pandemin så kan inte naturstädningskampanjen genomföras 2021.

Alla allmänna sammankomster är begränsade till ett maximalt deltagarantal på åtta deltagare, även om tillställningen är på en stor yta utomhus. Det gör att naturstädningen, som behöver ett minsta deltagarantal på 15 personer, är omöjlig att genomföra i år.

Läs mer om vad som gäller allmänna sammankomster

Städperioden sker normalt under april, och det är nu tydligt att omständigheterna inte kommer förändras i tid för att städperioden skall kunna genomföras i år.

Vi hoppas att vi utan risker kan genomföra städningen nästa år!

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp