Innehåll

Järfällafestivalen 2024: Äntligen fest!

Save the date - Järfällafestivalen

Den 7 september förvandlas Jakobsbergs Centrum till ett färgsprakande festivalområde. Ett spännande program väntar, fullt av överraskningar, glädje och musik. Det här är inte bara en festival – det är en fest som hyllar allt som gör Järfälla fantastiskt!

Tänk dig en dag fylld av liveuppträdanden, från rytmiska beats som får dig att dansa, till magiska melodier som rör hjärtat. En marknad fylld med smakrika maträtter och unika hantverk. Prova-på-aktiviteter som garanterat sätter ett leende på läpparna hos både stora och små. Ja, du hörde rätt, det är beskrivningen av en riktigt härlig folkfest!

– Järfällafestivalen är ett fantastiskt tillfälle för att stärka gemenskapen, synliggöra föreningslivet och liva upp Jakobsbergs centrum. Jag ser fram emot att välkomna både nya och gamla besökare till Jakobsberg för en riktig folkfest, säger kommunstyrelsens ordförande, Eva Ullberg (S).

Boka in den 7 september och gör dig redo på att förlora dig i en värld av sprakande färger, musik och skratt. Järfällafestivalen 2024 tar dig med på en resa du sent ska glömma!

– Samarbetet med våra medarrangörer, lokala föreningar, kommunens verksamheter och begåvade artister kommer göra Järfällafestivalen 2024 till en minnesvärd upplevelse för besökarna, säger Sara von Post, projektledare för Järfällafestivalen.

Psst! Vill du vara den första som får veta vilka fantastiska artister som kommer att uppträda på festivalen? Inga problem! Håll dig uppdaterad med det allra senaste om festivalen genom att följa Järfällafestivalen på Instagram (@jarfallafestivalen).

Om Järfällafestivalen

Järfällafestivalen är ett samarrangemang där Järfälla kommun samarbetar med Jakobsbergs Centrum, Järfälla hus och föreningslivet. Under festivalen erbjuds bland annat musik, kultur och andra festligheter. Järfälla kommun är huvudarrangör.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp