Innehåll

Konstworkshop för seniorer

Bli inspirerad att skapa egna alster genom en workshop i Jakobsbergs konsthall, hösten 2024.

Så går det till

På ett lekfullt och prestigelöst sätt får du prova på en teknik att skapa, som är kopplat till pågående utställning i Jakobsbergs konsthall. Kom ihåg oömma kläder och ta med något att ta hem konstverket i.

Mikael Falk, konstansvarig kultursekreterare i Järfälla, introducerar konstnärens verk, bilduttryck, materialval och teknik. Efter en gemensam introduktion blir det workshop där vi inspireras av utställningen och vägleds av Annie Stam/Levande Verkstadspedagog.

Workshopen riktar sig till dig som är senior.

Visning och anmälan till workshop

Plats: Jakobsbergs konsthall i Jakobsbergs bibliotek. Väpnarstråket i centrumgallerian.
Anmälan: Ange ditt för- och efternamn, e-postadress och telefonnummer och önskat datum till annie.stam@jarfalla.se

Kostnad: 50 kronor/person. Betalas med swish eller kontant på plats.

Aktuella tider hösten 2024
Tider för höstens kurser släpps sommaren 2024.


Begränsat antal platser.

Ansvarig för konstpedagogiken är Annie Stam. Annie jobbar idag som mediepedagog på Järfälla mediecenter, Järfälla kultur. Hon har även lång erfarenhet som pedagog inom skola och barnomsorg, där hon har arbetat med bild och form som utbildad Levande Verkstadspedagog. Annie har också konstpedagogik för barn 5–9 år i konsthallen. Hör gärna av er med eventuella frågor.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp