Aktiviteter

Många vill välkomna och lära känna dig som är ny i Sverige. Här ser du en lista på aktuella aktiviteter som vänder sig till dig som är nyanländ eller asylsökande i Järfälla. Sidan uppdateras regelbundet.

Aktuella aktiviteter

Du hittar mer aktuell information även på Facebooksidan Ny i Järfällalänk till annan webbplats!

Mingelträff för att få en Järfällakompis (etablerade svenskar och nyanlända som blir vänner) äger rum regelbundet. Se mer information om plats normalt på förstasidan på www.jarfalla.se/integration eller genom information på Ny i Järfälla på Facebook.

Svenska med babylänk till annan webbplats ordnar träffar för föräldrar och små på Öppna förskolan Myran, Birgittavägen 21. Kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs. Läs mer i Svenska med Babys Facebookgrupp i Järfällalänk till annan webbplats!

Jakobsbergskyrkanlänk till annan webbplats anordnar språkcafé (öva på att tala svenska).

Röda Korsetlänk till annan webbplats anordnar språkcafé (öva på att tala svenska).

Svenska Kyrkan har också språkcafé för dig som är ny i Sverige.

Biblioteken i Järfälla med ABF Norra Stor-Stockholm erbjuder språkcafé med samtal på svenska i grupp och bjuder på fika.

Refugees Welcome Stockholmlänk till annan webbplats anordnar Rosa stationen för nyanlända och asylsökande, med språkundervisning, språkcafé, barnhörna och juridisk hjälp.
Anmälan: rosa.stationen@rwstockholm.se
Mer info: www.refugeeswelcomestockholm.se/rosa-stationenlänk till annan webbplats
Var? Birkagården, Karlbergsvägen 86B. Pendeltåg till Karlberg.

Senast uppdaterad: 2018-11-09

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?