Innehåll

Barkarby Street market

Barkarby Street market

Remake. Reuse. Relove. Välkommen på urpremiär av Barkarby Street market. Lördagen den 18 maj klockan 12–16 blir det loppis, gör-det-själv-projekt, cykelfix, visningsdag, foodtrucks, DJ och härlig stämning på Stora torget i Barkarbystaden.

Köp, sälj, remake, reuse och relove. Gör fynd på loppisen, fixa din cykel hos våra cykelfixare, gör din egen flergångskasse och få tips om hur du kan laga dina kläder. Kolla in modellen och hur Barkarby växer, ät något gott, häng tillsammans med vänner och familj och njut av musik från vår DJ.

Vi uppdaterar innehållet allteftersom nya aktörer blir klara.

Dag och tid: Lördagen den 18 maj kl 12–16.

Plats: Stora torget, Barkarbystaden.

Boka ditt bord på loppisen

Privatpersoner: Kostnad, 150 kr per bord. Ett bord per bokning. Bordets storlek är 122*76 cm och det står under tälttak. Det går bra att lägga lådor på marken under bordet i framkant samt att ha med sig en klädställning för hängande kläder.

Boka ditt bord här

Företag: Välkommen att kontakta fanny@konceptochevent.se på Koncept & Event för mer information.

Visningsdag. Upptäck Barkarby!

Visningsdag. Upptäck Barkarby!

Ung, gammal, singel eller sambo? Oavsett var i livet du befinner dig, så erbjuder Barkarby ett spännande utbud av bostäder. Här hittar du små och stora hyresrätter, bostadsrätter, ägarlägenheter och stadsradhus. Alla på promenadavstånd till livfullt stadsliv, kommande tunnelbana och härligt naturreservat.

  • Kolla in den stora modellen över Barkarby. Se vilka kvarter som växer fram, vilka restauranger, butiker och aktörer som är på väg in. Ställ frågor till representanter från Järfälla kommun.
  • Träffa byggaktörer på Stora torget och se vilka bostäder som växer fram de närmsta åren.

Ta dig hit

  • Promenera eller cykla hit. Det finns gott om cykelställ runt Stora torget. Passa på att fixa enklare saker på din cykel hos våra cykelfixare.
  • Åk kollektivt. Pendeltåg till Barkarby station och sedan en kort promenad på cirka tio minuter till Stora torget. Eller buss till hållplatsen Stora torget.
  • Kommer du med bil är det enklast att parkera på infartsparkeringen vid Welcome Hotel. Härifrån är det en kort promenad på tio minuter till Stora torget. Du kan också parkera på ordinarie gatuparkering i Barkarbystaden mot en avgift.

Varmt välkommen!

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp