Innehåll

Bli JärfällaKompis!

Vill du vara med och göra skillnad i Järfälla kommun? Då är JärfällaKompis någonting för dig.

Genom att delta i projektet får du möjligheten att träffa nya människor och utöka ditt sociala nätverk - samtidigt som du hjälper till att stärka integrationen och gemenskapen i kommunen.

Inom projektet matchas nya och etablerade familjer och personer med varandra för att öva svenska, träffa nya människor och hitta på trevliga aktiviteter runt om i kommunen. Familjer matchas med varandra utifrån barnens åldrar och föräldrarnas intressen - en perfekt grund för er att hitta på roliga saker tillsammans!

Anmäl dig eller din familj på: jarfalla.se/jarfallakompis eller på nyakompisbyran.se

Projektet JärfällaKompis är ett samarbete mellan Järfälla och Nya Kompisbyrån och finansieras av Länsstyrelsen.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp