Innehåll

Cykelfix och annat kul under mobilitetsveckan

Nästa vecka är det dags för europeiska mobilitetsveckan. Passa på att få kostnadsfri cykelservice, testa elcykel, hämta en goodiebag och få svar på dina frågor kring hållbara sätt att resa.

Den europeiska mobilitetsveckan äger rum den 16–22 september varje år. Ett initiativ för att underlätta och uppmuntra till hållbara resor och transporter. Du är varmt välkommen till våra två tillfällen med cykelservice och andra roligheter!

Träffa oss i Barkarby och Jakobsberg

  • Barkarbybron: Måndag 18 september kl. 15.00-18.00
  • Riddarplatsen i Jakobsberg: Fredag 22 september kl. 15.00-18.00

Varmt välkommen med din cykel för att pumpa däcken, justera bromsarna, smörja kedjan, enklare rengöring eller andra mindre åtgärder.

Vi delar även ut goodiebags, du kan testa elcykel, hämta en reflex och få svar på dina frågor kring hållbara sätt att ta sig fram.

Ses i Barkarby och i Jakobsberg!

Läs mer om europeiska mobilitetsveckan på Trafikverkets webbsida

Gå till den officiella sidan för europeiska mobilitetsveckan

Solrosor i Järfälla.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp