Innehåll

Här kan du åka skridskor i vinter

Dags för besök till konstisbanor och ishallar! Idag 24 november öppnar isbanan på Stora torget i Barkarbystaden. Den konstisbana som tidigare fanns i Riddarparken kommer i år att vara i Viksjö och öppna under början av december.

Solrosor i Järfälla.

Isbanan i Viksjö öppnar i början av december och kommer att vara placerad intill Viksjöskolan. Både där och i Barkarbystaden finns bland annat roliga "pandor" och ”pingviner” att leka med eller luta sig mot.

Ishallarna är öppna, men inga naturisbanor spolas i vinter

På grund av ekonomiska skäl kommer inga kommunala ytor att spolas i vinter. Det finns ändå bra tillgång till is för dig som vill åka. Dels tack vare våra konstisbanor, men såklart även våra ishallar.

Här hittar du allt du behöver veta om Järfällas ishallar

Saknar du skridskor i vinter? Låna på Sportoteket!

Hos Sportoteket kan du låna all möjlig sportutrustning, helt utan kostnad.

Här hittar du allt du behöver veta om Sportoteket

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp