Innehåll

Ballonger i olika färger

Invigning av Jakobsbergsträffen torsdag 5 oktober

Välkommen till invigning av mötesplatserna för unga och för seniorer i Jakobsberg. Jakobsbergsträffen, Vasaplatsen 17 A–B i Jakobsberg (före detta Nordea-lokalen). Här flyttar tre verksamheter in, Seniorträffen Jakobsberg och två mötesplatser för unga. Mötesplatserna för unga riktar sig till högstadie- respektive gymnasieelever.

Dagtid kommer Seniorträffen Jakobsberg att ha sin verksamhet här. På eftermiddagar och kvällar inrymmer lokalen mötesplatser för ungdomar. När mötesplatserna inte är igång finns också utrymme för andra att boka lokalerna.

Invigning av Jakobsbergsträffen

  • Torsdag 5 oktober klockan 17–19, Vasaplatsen 17 A–B
  • Torsten Friberg, kultur-, demokrati- och fritidsnämnden samt Agneta Dahlgren, äldre- och omsorgsnämnden håller tal och klipper band
  • Vi bjuder på snittar och alkoholfritt bubbel
  • Vi delar ut goodiebags till de första 100 besökarna
  • Ingen föranmälan behövs
  • Alla är välkomna!

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp