Innehåll

Järfälla Lärcentrum återförenas i sina tidigare lokaler

Efter att under flera år ha haft verksamheter spridda på olika ställen har Järfälla Lärcentrum fattat beslutet att flytta ihop igen. Skolan återförenas i sina tidigare lokaler för att främja samarbete och skapa en starkare gemenskap.

Lärcentrum, som tidigare hade delar av sin verksamhet i Bas Barkarby, kommer från och med den 3 juli finnas på Mälarvägen 2 i Jakobsberg.

- Vi är glada över att återvända till våra tidigare lokaler och äntligen få samla hela skolan på en och samma plats, säger Madeleine Mjöberg, rektor på Järfälla Vuxenutbildning och aktivitetsansvar.

Detta skapar bättre förutsättningar för samarbete, kunskapsutbyte och ökad tillgång till resurser och stöd. Flytten tillbaka har mottagits väl av både elever och personal. Många ser fram emot att återförenas och bygga vidare på de starka band som tidigare skapats. Genom att skapa en samlad och enhetlig miljö förväntas eleverna få en ännu mer givande och sammanhängande utbildningserfarenhet.

Porträtt av en rektor i en skola.

Madeleine Mjöberg, rektor på Järfälla Vuxenutbildning och aktivitetsansvar.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp