Innehåll

Klart med ny entreprenör för tunnelbanans utbyggnad

Tisdagen den 31 oktober meddelade Region Stockholm att de har skrivit kontrakt med en ny entreprenör. Det innebär att arbetet med att bygga tunnelbanan till Barkarby kan återupptas med full fart inom en snar framtid.

Den 31 oktober undertecknade Region Stockholm ett kontrakt med Implenia för att slutföra betongarbetena i Barkarby. Region Stockholm kommer tillsammans med entreprenören att planera arbetet utifrån de nya förutsättningarna. Inom någon månad räknar man med att veta hur tidsplanen för trafikstart har påverkats.

Järfälla kommun har kontinuerlig kontakt med Region Stockholm. Vi kommer att uppdatera kommunens webbplats så snart det finns mer information tillgänglig.

För mer information hänvisar vi till Region Stockholms webbplats: https://nyatunnelbanan.se/nyhet/klart-for-aterstart-i-barkarby/

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta SL kundtjänst: Telefon 08-600 10 00 eller skriftligt via webbplatsen https://sl.se/sv/kundservice/.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp