Innehåll

Låna en elcykel i två veckor!

Vi vill uppmuntra till ett klimatsmart och hälsosamt sätt att resa. Nu har du chansen att prova en elcykel under hösten. Anmälan är öppen till den 29 september och först till kvarn gäller.

När kan jag låna elcykel?

När du har anmält dig via e-tjänsten kommer vi att kontakta dig. Om du blir utvald att få låna elcykel kommer vi att komma överens med dig om vilka två veckor under hösten som du kommer att få låna elcykeln.

Om jag blir utvald, var hämtar och lämnar jag elcykeln?

Cykeln med tillbehör hämtas och lämnas i Posthuset (Riddarplatsen 5) i Jakobsberg under ordinarie öppettider.

För att få låna en elcykel behöver du:

  • Bo i Järfälla kommun
  • Vara 18 år eller äldre
  • Vara en van cyklist
  • Kunna uppvisa giltig legitimation vid lånetillfället

Anmälan för den här e-tjänsten stängde den 29 september kl. 23.59.

En del av mobilitetsveckan

Den här insatsen är en av Järfälla kommuns satsning på hållbara sätt att resa under den europeiska mobilitetsveckan som äger rum den 16–22 september varje år. Tidigare i veckan har Järfällabor vid två tillfällen i Barkarby och Jakobsberg kunnat få kostnadsfri cykelservice, goodiebags och reflexer för att enklare och säkrare kunna ta sig runt på två hjul.

Solrosor i Järfälla.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp