Innehåll

Må bra-dag med dansglädje 22 maj

Dansglädje är temat för årets Må bra-dag, onsdagen den 22 maj. Alla seniorer 65+ är välkomna till Flottiljen på Korpralsvägen 51-55 i Barkarbystaden, där det bjuds på fika, föreläsningar och prova på dans kl 13.00-16.30.

Restaurang Flottiljen är öppen 11.00-12.30 för den som ladda upp med lunch innan programmet drar igång, för mycket dans blir det!

Bland annat kommer Linn Hegdal, känd dansare från Let´s dance, att berätta om sin livsresa och om forskning kring dans och välmående. Efteråt leder hon Prova-på dans. Även Birgitta Holm, professor i litteraturvetenskap, medverkar och berättar om sin bok Pardans och om forskning kring dans.
Vidare kommer deltagare från Seniorträffarna att ordna dansuppvisning.

Må bra-dagen avslutas med disco.

Program Må bra-dagen 2024

Dansglädje är temat för årets Må bra-dag. Alla seniorer 65+ är välkomna! Det bjuds på fika, föreläsningar och prova på-dans.

När: onsdag den 22 maj kl. 13.00–16.30

Var: Flottiljen, Korpralsvägen 51-55 i Barkarbystaden

På programmet:

13.00 Föreläsning med Birgitta Holm, professor i litteraturvetenskap, som berättar om sin bok Pardans och om forskning kring dans

13.45 Fika finns uppdukat i foajén

14.15 Föreläsning med Linn Hegdal, känd dansare från Let´s dance, som berättar om sin livsresa och om forskning kring dans och välmående

15.00 Prova-på dans med Linn Hegdal

15.45 Dansuppvisning med seniorträffarna

16.00 Disco för alla danssugna

Restaurang Flottiljen är öppen 11.00-12.30 för den som vill äta lunch innan.

Välkommen!

Äldre par som dansar

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp