Innehåll

Med anledning av skottlossning i Jakobsberg

Järfälla kommun har en tät dialog med polisen för att löpande stämma av läget och behov av eventuella extra trygghetsinsatser i det aktuella området.

Järfälla kommun arbetar med förebyggande trygghetsinsatser genom bland annat mobila trygghetsväktare i det aktuella området. Kommunens ordningsvakter bistår polisen på platsen.

Stöd till föräldrar


Om du som förälder känner behov av att prata med någon kan du kontakta Föräldramottagningen. Det går bra att lämna meddelande om du ringer utanför telefontiderna. Du blir då kontaktad istället.

Öppettider och telefonnummer till föräldramottagningen hittar du här.

Stöd till barn och unga

Skolorna i Järfälla har särskild beredskap för de barn och ungdomar som har behov av att prata om det som hänt.

Om du är barn eller ungdom kan du också ringa Ungdomsmottagningen om du vill prata med någon. Om ingen svarar när du ringer kan du lämna meddelande och blir sedan kontaktad.

Öppettider och telefonnummer till Ungdomsmottagningen hittar du här.

Trygghetsnumret

Om du hamnar i en situation där du känner dig otrygg kan du ringa kommunens trygghetsnummer 010-210 94 44.Via trygghetsnumret kan du komma i kontakt med en larmcentral som kan skicka väktare till en otrygg plats.

Här kan du läsa mer om trygghetsnumret.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp