Innehåll

My Roussakoff, ny centrumchef på Citycon, ska driva på utvecklingen av Jakobsbergs Centrum

Större delen av Jakobsbergs Centrum ägs och förvaltas sedan 2006 av fastighetsbolaget Citycon. Citycons mål är att utveckla och stärka Jakobsberg som hjärtat i Järfälla genom en hållbar förnyelse av Jakobsbergs Centrum.

Satsningen innebär en uppgradering av utbudet, ett bredare restaurangerbjudande samt ett stärkt livsmedelsutbud.

– Restauranger och caféer hjälper till att skapa ett levande centrum och ger besökarna en naturlig mötesplats. Ett rikt utbud av restauranger och caféer har varit en prioritet för oss under en längre tid. Så vi är väldigt glada över att hösten började med att ett nytt café öppnade vid Pyramidtorget i gallerian och att vi har två restaurangöppningar till på gång här snart. Efter årsskiftet öppnar ännu en restaurang så vi har en rolig höst och vinter att se fram emot i Jakobsbergs Centrum, säger My.

Hösten inleddes med både en återstartad Järfällafestival samt en företagarfrukost för alla butiksägare i Citycons lokaler.

– Jakobsberg är ett centrum med mycket hjärta och stor potential. Vi hade till exempel ett jättelyckat arrangemang tillsammans med många nöjda besökare under Järfällafestivalen. Vi är väldigt glada för vårt nära samarbete med kommunen och näringslivet och jag ser fram emot att fortsätta att utveckla Jakobsbergs Centrum tillsammans, avslutar My.

My Roussakoff

My Roussakoff, ny centrumchef i Jakobsberg. Foto: Citycon

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp