Innehåll

Tre personer leker i lekpark.

Lekplats i Barkarbystaden

Nu lanserar vi upplevjarfalla.se

Järfälla utsågs under 2022 till länets bästa friluftskommun. Nu har vi samlat information och tips på utflykter och friluftsaktiviteter som du kan ägna dig åt året runt på en ny webbplats, Upplev Järfälla. Här hittar du, förutom utflyktstips, evenemangskalender, kulturutbud, presentation av Järfällaföreningar och mycket mer.

På den nya webbplatsen Upplev Järfälla samlar vi allt du kan se, uppleva och göra på hemmaplan i Järfälla. När vi lanserar den ligger fokus på platsen Järfälla och det utbud av aktiviteter och service som Järfälla kommun erbjuder inom natur, fritid och kultur. Vi presenterar också Järfällas föreningsliv.

På webbplatsen finns en evenemangskalender där du får en överblick över vad som är på gång i Järfälla. Här kan du även tipsa om evenemang.

Här hittar du upplevjarfalla.se

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp