Innehåll

NyföretagarCentrum firar 30 år i Järfälla

I 30 år har NyföretagarCentrum Järfälla hjälpt entreprenörer att förverkliga sina affärsidéer till eget företagande. Jubiléet firades i lokalerna i Jakobsberg den 30 oktober.

Johan Stenius, verksamhetsledare och Lena Pramer, styrelseordförande, gav en återblick och tackade kommunens politiker och tjänstemän samt Företagarna för ett nära samarbete och stort engagemang för nyföretagande genom åren.

– Det är så kul och så viktigt att vi har det här långsiktiga arbetet i Järfälla. Vi kommer inom kort även att starta upp samarbetet med Upplands-Bro kommun igen och det känns jätteroligt. Så vi har många skäl att fira idag, sa Johan.

NyföretagarCentrum hjälper Järfällabor att omsätta idéer till verklighet genom kostnadsfri enskild rådgivning och kurser. Det är många frågor som måste få ett svar vid en uppstart. Tillsammans med rådgivaren analyseras affärsidé, marknadsföring, affärsplan och budget. Statistiken visar också på att det är en framgångsrik rådgivning.

– Våra entreprenörer omsätter i hög utsträckning sin idé till verkliga företag. Företag som fått hjälp av oss överlever, skapar jobb och blir sunda företag. Dessa företag blir dina kunder och leverantörer, nu och i framtiden, avslutar Johan.

Johan Stenius och Lena Pramer berättade om NyföretagarCentrums utveckling, arbetssätt och framgångar.

Johan Stenius och Lena Pramer berättade om NyföretagarCentrums utveckling, arbetssätt och framgångar.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp