Innehåll

Odlingsdag i Jakobsberg

Workshop för barn, föreläsning för vuxna och så bjuder vi på fika. Varmt välkommen när vi ingiver stadsodlingen i Jakobsberg den 13 maj!

Det är många Järfällabor som är intresserade av att odla. Våra odlingslådor i centrala Jakobsberg bokades upp på mindre än fyra timmar. Nu bjuder vi in alla till en dag i odlingens tecken!

När och var?

Lördag den 13 maj 11.00-13.30
Vasaparken, Jakobsberg

Program

  • 11.00-12.00 Odlingsworkshop för barn
  • 12.30 Kommunstyrelesens ordförande Eva Ullberg (S) inviger stadsodlingen
  • 12.40-13.40 Odlingsföreläsning för vuxna: Agnes Fischer från Boodla

Vi bjuder på kaffe och fika från ungefär klockan 12.00.

Odlingsworkshop för barn

Hur hög blir en solros? Hur slingrar sig en böna? Hur stor kan en squash egentligen bli? Kom och hör och delta i sagan om de tre systrarna och så fröer att ta med hem.

Föreläsning med Agnes Fischer från Boodla

Vill du ha en prunkande balkong eller en glad odlingskrage? På den här föreläsningen får du tips om hur du odlar ätbart på balkongen och i din låda. Det blir också frågestund där experten från Boodla eller någon i publiken har svar på just din fråga.

Övrig information

Evenemanget är kostnadsfritt och du behöver inte anmäla dig.

Arrangör

Järfälla kommun

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet




Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.



Upp