Innehåll

På Herrestaskolan jobbar Årets lärare!

lärare Pamela Rizk

Varje år lyfter Lärargalan fram de egenskaper som eleverna främst ser hos sina skickliga lärare. Elevernas motiveringar i år lyfter fyra ord: inspiration, ledarskap, matematik och språk.

Tiotusentals elever har tillsammans nominerat sina bästa lärare till Lärargalan. Elevernas nomineringar har nu bearbetats av Lärargalans jury för att prisa en lärarförebild i kommunerna.  I Järfälla är det Pamela Rizk, lärare på Herrestaskolan, som kammar hem titeln Årets lärare.

Motiveringen till titeln lyder bland annat:

”Pamela skapar en otrolig trygghet för hennes elever och möter dem utifrån deras förutsättningar till varje pris. Hon utmanar dem på ett motiverande sätt och visar en stark värdegrund kring hur de ska skapas som medmänniskor i sitt samhälle. Pamela, om någon, förtjänar detta pris för sitt otroliga arbete.”

Samtliga vinnare i kommunerna är även nominerade till utmärkelsen Årets lärare i sina respektive län. Dessa länsvinnare har i sin tur chansen vinna det ärofyllda priset Årets lärare.

Priserna delas ut av Lärargalans stiftelse och koras den 16 oktober under en galakväll på Cirkus.


Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp