Innehåll

Sara Galloson får utmärkelse för starkt och tryggt företagande

Saras klippotek har servat kunder i Jakobsberg centrum i hela 37 år. Nyligen har de blivit korade till länets företagare av analysföretaget Sveriges Företag.

Med ett engagemang och relationsskapande arbetssätt har de byggt upp en stark krets av stamkunder vilket också är en förklaring till framgången.

– Det känns kul och jag blev väldigt överraskad. Det var ingenting som jag hade förväntat mig, säger Sara Galloson.

Eva Ullberg, kommunstyrelsens ordförande, gratulerade till utnämningen och överlämnade en blomsterbukett från kommunen. Det blev också ett samtal om Saras erfarenheter som företagare i Jakobsberg, bland annat kring frågor om platsutveckling, företagarnätverk och behov för den framtida centrumutvecklingen.

Utnämningen Länets företagare

Varje år genomför Bolagsinspektionen tillsammans med Sveriges Företag en omfattande årlig granskning av alla Sveriges företag, och utser en unik kategori vinnare i varje län som tilldelas högsta rekommendation som sedan kan titulera sig som Länets Företagare. Analysen utgår ifrån olika kriterier: kreditvärdighet, ägare och styrelse, tillväxt, ranking i aktuell bransch, vinstdrivande och bolagsvärdering.


Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp