Innehåll

Undersökning med drönare i Veddesta

Fram till nyår genomförs ett antal undersökningar med drönare längs Viksjöleden. Syftet är använda informationen till att förbättra trafiksituationen i området.

Fram till nyår genomför konsultföretaget Tyréns, på uppdrag av Järfälla kommun, undersökningar med drönare. De kommer att ske i korsningarna Viksjöleden/Nettovägen/Veddestavägen, Viksjöleden/Järfällavägen och Viksjöleden/Elektronikhöjden.

Syftet är att använda informationen till att förbättra trafiksituationen och att ge oss mer information om marken i området samt nya kartbilder. Drönarna kommer att mäta trafikmängder, och borrvagnar kommer att användas för prover på marken. Undersökningarna kommer att pågå på vardagar under olika tider mellan 06.30-19.00.

Kartbild som visar var drönarundersökningarna kommer genomföras. Market område är korsningarna Viksjöleden/Nettovägen/Veddestavägen, Viksjöleden/Järfällavägen och Viksjöleden/Elektronikhöjden.

Det inringade området i blått visar var drönarundersökningarna kommer att genomföras.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp