Innehåll

Yrkesutbildning i kombination med svenska

Vill du jobba inom bygg och anläggning eller vård och omsorg? Behöver du också lära dig mer svenska? Då kan en yrkesutbildning på Järfälla Lärcentrum vara något för dig.

På Järfälla Lärcentrum kan du kombinera SFI eller svenska som andraspråk med en yrkesutbildning. Här erbjuds kurser från grundläggande till avancerade tekniker inom byggbranschen. Inom vård och omsorg kan du utbilda dig till undersköterska.

På samtliga utbildningar ingår även arbetsplatsförlagt lärande (APL), vilket ger dig möjlighet att få praktisk erfarenhet där du får tillämpa dina kunskaper i en verklig arbetsmiljö. Skolan samarbetar dessutom med flera företag inom branschen, vilket öppnar upp för framtida arbetsmöjligheter och nätverkande.

Här finns erfarna och kunniga lärare som stödjer dig genom hela utbildningen. De kommer att vara där för att vägleda och ge råd, så att du kan nå din fulla potential och vara väl förberedd inför arbetslivet.

Ta steget mot ditt framtida yrke. Sista ansökningsdag: 11 juni 2023.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp