Innehåll

Välkommen till Fältchatten

I fältchatten kan du chatta anonymt med en fältare om allt mellan himmel och jord. Du kan prata om precis vad som helst. Till exempel att du mår dåligt, att du känner dig stressad, har det jobbigt hemma eller något helt annat. Fältchatten finns till för dig och det du vill prata om.

För vem finns Fältchatten?

Fältchatten vänder sig främst till dig som är 10-20 år och som har behov av att prata anonymt med en vuxen.

Vi har tystnadsplikt

Vi som arbetar inom fältgruppen har tystnadsplikt. Det innebär att det du skriver stannar hos oss. När chatten är avslutad raderas alla uppgifter och chattlogg omgående. Om du väljer att inte vara anonym i chatten och vi får reda på något som gör oss oroliga för dig, är vi skyldiga att kontakta socialtjänsten.

Fältchattens öppettider

Chattrutan finns bara på jarfalla.se/faltchatten. Du startar chatten genom att klicka på symbolen som finns längst ned till höger på sidan. Chattens öppettider varierar från vecka till vecka.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp