Gå direkt till sidans innehåll

Tallbo­hovs äldre­boende

Tallbohovs äldre­boende är ett boende för personer över 65 år med omfattande vård- och omsorgs­behov. Hälften av lägen­heterna är avsedda för personer med demens­sjukdom. 

Tallbohovs äldre­boende ligger på Söder­höjden, nära Jakobsbergs centrum. Här finns fina pro­menad­vägar i natur­sköna områden, en avskärmad trädgård finns på husets västra sida och SL:s buss och vinkbuss stannar utanför äldreboendet. Tallbohovs äldreboende drivs i kommunens egen regi.

Så här bor du

  • Tallbohovs äldre­boende har 92 lägenheter.
  • 4 lägenheter kan ta emot par.
  • Hälften av lägen­heterna är avsedda för personer med demens­sjukdom och hälften för personer med stora omvårdnads­behov.

På varje enhet finns ett gemen­samt kök och vardags­rum för gemytlig sam­varo. Du har eget kontrakt på lägen­heten som har ett rum med kokskåp samt ett rymligt badrum. 

Du möblerar själv din lägenhet med egna möbler och kära ting förutom sängen. Den ingår och är special­beställd för att vi lätt ska kunna hjälpa dig. Telefon­jack och TV-uttag finns. TV-licensen ingår i hyran.

Gemen­samma aktiviteter

På entréplanet finns restaurang Solhöjden samt utrymme för dagliga gemen­samma aktiviteter, till ex­empel promenader, gym­nastik, fika och under­hållning.

Restaurang Solhöjden Meny

Här ligger också Mötes­platsen och dagverk­samhet som tar emot gäster som bor utanför Tallbohovs äldre­boende. Kontor finns i anslutning till entrén.

Kontakt

Verksamhetschef

Mitra Bejanpour

E-post: mitra.bejanpour@jarfalla.se

Enhetschef för Demensen

Susann Nilsson

E-post: susann.nilsson@jarfalla.se

Enhetschef för Omsorgen

Mihaela Vuksanovic

E-post: mihaela.vuksanovic@jarfalla.se

Adress

Snapphanevägen 22, 177 54  Järfälla

Senast uppdaterad: 2020-03-06

Upp