Innehåll

Hitta Järfällas fruktträd

Vill du upptäcka var du hittar fruktträd på kommunens mark? Med vår karttjänst nedan hjälper vi dig, och självklart får du plocka frukten!

Var snäll och plocka inte mer frukt än du behöver, så att det räcker andra Järfällabor. Även fåglar blir glada om det finns några frukter kvar till vintern. Hoppas det smakar!

Vad ska man tänkta på när man plockar från träd på kommunens mark?

Kom ihåg att vara rädd om träden. Tänk på att inte skada grenar och kvistar. När man går i naturen ska man vara försiktig så att inte mark och växtlighet förstörs. Speciellt om man väljer att gå där det inte finns stigar.

Därför satsar vi på fruktträd

Läs mer om våra fruktträd och hur de gynnar insekter och pollinerare

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp