Gå direkt till sidans innehåll

Ung utan gym­nasie­­­plats eller jobb

För dig som är mellan 16 och 24 år och inte pluggar eller jobbar finns Ung vägledning. Hos oss kan du få stöd och hjälp att komma vidare. Vi vänder oss till dig som bor i Järfälla.

Med anledning av Coronaviruset så önskar vi att du som har förkylningssymtom så som feber, hosta och/eller snuva stannar hemma. Om du är sjuk och inte kan komma på besök, hör av dig så kan vi ha kontakt via telefon, e-post eller digitala möten. Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan, via e-post eller telefon.

Här kan du läsa mer: Information med anledning av Coronaviruset

Är du mellan 16-19 år och har ingen gymnasieplats?

Ring eller maila skolor redan nu. Behöver du hjälp och stöd? Kom på vår drop-in och träffa en studie- och yrkesvägledare. Plats: Ung vägledning, Mjölnarvägen 6.

Tisdag: 9-12 och 13-16

Onsdag: 13-16

Torsdag: 9-12 och 13-16

Vill du ha studie- och yrkesvägledning?

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver vi få så mycket information som möjligt. Därför är det bra om du kontaktar oss via formuläret ovan. En bekräftelse kommer därefter att skickas till din mejl.

Kontaktpersoner

16-19 år: Christina Argelid
20-25 år: Leena Cronelöv

E-post: ungvagledning@jarfalla.se (om du inte vill använda formuläret ovan går det bra att skicka vanligt mejl).
Telefon: 08-580 285 00

Besöksadress

Kompetenscentrum
Mjölnarvägen 6, Järfälla

För dig mellan 16 och 19 år

Har du gått ut nian men går inte i gymnasiet? Eller kanske du har hoppat av och behöver hjälp att komma igång igen? Vi erbjuder vägledning och stöd utifrån dina förut­sättningar. Vill du studera, praktisera eller jobba? Till­sammans kommer vi fram till vad som passar just dig och hittar en tydlig väg mot ditt mål.

För dig mellan 20 och 24 år

Saknar du, eller någon du känner, jobb eller utbildning? Då är du välkommen att kontakta Unga vuxna på gång för vägledning, råd och stöd för att du ska komma vidare.

I dagsläget har vi inga Drop-In tider, istället erbjuder vi syvpromenader där vi möts ute i friska luften.

Vi finns på Kompetenscentrum, Mjölnarvägen 6 i Jakobsberg

Instagram: Ungavuxnapagang_jarfalla

Senast uppdaterad: 2017-07-04

Upp