Innehåll

Järfälla nominerat till Årets arkitekturkommun 2023

Järfälla kommun har som en av tio kommuner nominerats till priset Årets arkitekturkommun 2023.

Utmärkelsen bygger på enkätsvar från Sveriges Arkitekters medlemmar där de bedömt hur bra kommunen arbetar med arkitektur. Som grund för bedömningen ligger även offentlig statistik som värderar kommunerna utifrån aspekter som förmåga att planera byggande i relation till befolkningsutvecklingen och hur väl planerna realiseras.

Här kan du ta del av Järfällas arkitekturpolicy.

Om Årets arkitekturkommun

Utmärkelsen Årets Arkitekturkommun delas ut av Sveriges Arkitekter och HSB Riksförbund till den kommun som bäst lyckas kombinera ett förhållandevis högt bostadsbyggande med goda villkor för att utveckla en attraktiv och hållbar arkitektur.

Läs mer om Årets arkitekturkommun 2023.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp