Välkommen till Tallbohovskolan

Vi har cirka 500 barn på vår skola i åldern 6-16 år. Våra elever börjar hos oss i förskoleklass och slutar i år 9. Vi bygger relationer med våra elever under en lång tid och kan följa den röda tråden i deras kunskapsutveckling. Vi arbetar dessutom språk- och kunskapsutvecklande och strävar efter ett interkulturellt förhållningssätt. Tallbohovskolan ingår i Söderhöjdens för-och grundskolor.

Vi värnar om kreativiteten och erbjuder möjlighet att gå i musikklass från år 4-9. För oss på Tallbohovskolan är det viktigt att alla våra elever får möjlighet att uttrycka sig kreativt. Vår personal arbetar också kreativt för att ständigt hitta nya möjligheter för att våra elever skall nå sina mål.

Vår skola är en samlingspunkt för människor i olika åldrar och med olika bakgrund. Det skapar en mångfacetterad och utvecklande miljö, som vi är stolta över. Vi tänker nytt, vi tänker annorlunda, vi vill vara i framkant av utvecklingen.


Sök till Järfälla musikklasser

För dig som börjar årskurs 4-9. Lär dig att sjunga i stämmor, spela i rockband eller att skriva egna låtar.

3-4 timmars musikundervisning varje vecka och du läser alla andra ämnen som elever i andra grundskolor gör. Även du som redan önskat skola inför höstterminen 2016 kan söka till Järfälla musikklasser.
Läs mer och gör din ansökan här.

Välkommen med din ansökan senast den 21 mars.


 


Lekställning på Tallbovskolan

Exp 08-580 293 42

Sjukanmälan 08-580 288 90

Snapphanevägen 17
177 34 Järfälla

soderhojdens.for-grundskolor@jarfalla.se

Tf rektor:
Agneta Landin

Biträdande rektor:
Charlotta Carter

Biträdande rektor:
Mariélle Bylund

Biträdande rektor:
Karina Nordlund

För att kontakta vår personal via e-post skriver du förnamn.efternamn@jarfalla.se

Kontakta oss | Frågor & svar