Innehåll

Så rapporterar du

Om du arbetar hos någon av kommunens utförare har ni egna rutiner för hur ni rapporterar Lex Sarah och till vem. Inom samhällsuppdraget ska anmälan göras direkt till socialdirektören. Använd alltid kommunens blankett.

Vad ska rapporteras?

Vad händer med rapporten?

​Använd Lex Sarah-blanketten

Oavsett var du jobbar ska du alltid använda Järfälla kommuns blankett för rapportering av ett Lex Sarah-ärende. Den hittar du nedan:

Blankett för rapportering av Lex Sarah Word, 38 kB.

För dig som arbetar hos kommunens utförare

Om du arbetar hos någon av kommunens utförare finns rutiner för hur ni rapporterar och till vem. Din arbetsgivare ska ange en ansvarig person i de egna kvalitetsrutinerna. Använd Järfälla kommuns blankett ovan.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp