Gå direkt till sidans innehåll

Kastanj­ens äldre­boende

På Kastanjens äldre­boende finns en avdelning för permanent boende och tre avdelningar för personer som behöver växelvård eller korttidsboende. Kastanjen ligger centralt beläget i Jakobsberg.

Kastanjens äldreboende i Jakobsberg

Kastanjen har modern tek­nisk utrustning. Inredningen är harmonisk och ren med blonda träslag och med fin­stämd konst på väggarna. Enkel­rummen har rymliga badrum, TV och kylskåp.

Varje enhet har ett vardagsrum med matsalsdel och kök för gemensamt bruk. Framför huset finnes en trädgård med boulebana, fontän, gångstråk och sittplatser.

Här finns en enheter med demensinriktning med tio lägenheter. Här finns också tre enheter för personer som behöver växelvård eller korttidsboende, med vardera tio lägenheter.

Kontakt

Verksamhets­chef: Sofia Edholm

Telefon 08-580 296 83

Sjuksköterska (dagtid vardag och helg)

Telefon 08-580 294 70  

Adress

Birgittavägen 6
177 31 Järfälla

Kastanjens äldreboende drivs i kommunens egen regi.

Söker du jobb?

All rekrytering sker via vår centrala rekryteringsenhet.

Hitta alla lediga jobb här!

Kontakta oss gärna om du har frågor!

E-post: rekrytering.soc@jarfalla.se

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp